Представниця Польщі на дитяче Євробачення вже в Ніцці

Представниця Польщі на дитяче Євробачення вже в Ніцці

26 листопада в цьому місті на південному сході Франції відбудеться 21-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Цьогорічна представниця Польщі на дитяче Євробачення, Мая Кшижевська, вже прибула до Ніцци на південному сході Франції. У неділю, 26 листопада, там відбудеться 21-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення, в якому візьмуть участь виконавці із 16 країн. Молода польська співачка заспіває пісню «I Just Need a Friend».

Мая Кшижевська розповіла, що вже досягла великого успіху, позаяк на сцену Євробачення у Франції потрапила з маленького польського села. «Це невеличкий населений пункт, називається Шешупка, це поблизу Сувалок. У ньому 17 жителів, тобто приблизно стільки, скільки є представників на Євробаченні. Це дуже цікаво. Для мене найбільша підтримка — це щирі, чудові люди. Я дуже тішуся, що можу мати їх навколо себе. Пісня загалом про дружбу і про те, як важливо мати друзів довкола себе», — сказала виконавиця.

Мая Кшижевська стала представницею Польщі завдяки участі в телешоу «Шанс на успіх».

Протягом найближчого тижня юна артистка готуватиметься до фіналу конкурсу, який відбудеться 26 листопада. Голосування глядачів почнеться вже 24 листопада. На відміну від дорослого Євробачення, в дитячому випуску можна голосувати за представника своєї країни.

IAR/Н.Б.