Росіяни перекидають ще більше особового складу під Авдіївку
Прапори на Майдані Незалежності в пам’ять про загиблих українських воїнів у центрі Києва, Україна, 30 жовтня 2023 року PAP/EPA/SERGEY DOLZHENKO

Росіяни перекидають ще більше особового складу під Авдіївку

Загальні втрати російських військових у Донецькій області з 10 жовтня склали понад шість з половиною тисяч осіб. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Ризику, що російська армія оточить Авдіївку, немає — так вважає голова військової адміністрації міста Віталій Барабаш. З 10 жовтня росіяни ведуть масовані удари по Авдіївці.

Посадовець повідомив, що зараз росіяни перекидають особовий склад і техніку з інших регіонів, щоб продовжити наступ на місто:

«Ситуація складніша, ніж рік тому, але принципово не змінилася. У нас є доступ до міста, ми на зв’язку зі своїм командуванням. Ми бачимо, що з нашого боку відбуваються певні стабілізаційні дії. Я б не сказав, що ситуація неконтрольована, вона складна, але контрольована».

Росіяни в районі Авдіївки зазнають величезних втрат. За словами речника Збройних сил Олександра Штупуна, загальні втрати російських військових у Донецькій області з 10 жовтня склали понад шість з половиною тисяч осіб.

IAR/І.Я.