У ніч на понеділок ЗСУ збили 13 повітряних цілей
Łyman, Bachmut, Marjinka – to tam Rosjanie koncentrują swoje siły. Nowy raport z frontuPAP/AA/ABACA

У ніч на понеділок ЗСУ збили 13 повітряних цілей

13 повітряних цілей противника, зокрема дві ракети «Калібр» і сім безпілотних літальних апаратів «Шахед», були збиті засобами протиповітряної оборони над Україною минулої доби. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

13 повітряних цілей противника, зокрема дві ракети «Калібр» і сім безпілотних літальних апаратів «шахед», були збиті засобами протиповітряної оборони над Україною минулої доби, повідомили ЗСУ в понеділок вранці, 26 червня.

Сили ППО знищили дві крилаті ракети «Калібр» на півдні країни, сім дронів «Шахед» і ще чотири невпізнаних ударних безпілотника в центральній частині країни, йдеться в повідомленні.

З підводного човна у Чорному морі російська армія випустила загалом три ракети «Калібр». Зі східного узбережжя Азовського моря в Україну запустили вісім «Шахедів».

Крім того, росіяни з півночі запустили ще чотири безпілотники (ймовірно ударні) невстановленого типу. Усі вони знищені, — повідомила українська сторона.

У ніч з неділі на понеділок, 26 червня, українська влада повідомила, серед іншого, що про звуки вибухів і активізацію сил ППО в Одесі, на півдні країни.

PAP/С.Ч.