VIII Всеукраїнська GR премія в Україні

VIII Всеукраїнська GR премія в Україні

12 жовтня в Києві відбулася VIII Всеукраїнська GR премія, яка визначила найкращі кейси та практики в галузі Government Relations в Україні. Церемонія вручення відбулася в елегантному ресторані БОХО та об’єднала найкращих фахівців у сфері GR, представників влади, бізнесу та громадськості. Постійним медіапартнером події є Україно-польська медіаплатформа, яка виступила постійним медіапартнером премії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на шеф-редактора UPMP, журналіста проєкту StopLie, ведучої програми “Філософія особистості з Анною Стожко”, членкині Спілки польських журналістів, координаторки проєктів Польсько-Української Господарчої Палати, проєктної директорки БФ “Польсько-Українського Партнерства” Анни Стожко.

Організатори заходу, Всеукраїнська асоціація GR-спеціалістів та лобістів, вже восьмий рік поспіль вшановують та нагороджують видатних представників галузі. Після успішних семи попередніх подій асоціація крокує вперед, додаючи нові категорії, які відзеркалюють актуальні тенденції та виклики у сфері GR.

Асоціація визнає важливість відкритого та конструктивного діалогу між державою, бізнесом та громадськістю, особливо у складний час. Нові категорії премії відображають зобов’язання підтримувати тісніше співробітництво з міжнародними організаціями та підкреслюють важливість GR у сучасному світі.

Українська асоціація професіоналів GR та лобізму вже визначилася з численними ініціативами на законодавчому рівні, включаючи законопроект “Про публічну адвокацію”. Це свідчить про активну роль асоціації у формуванні практик GR як на рівні законодавства, так і на практиці.

На чолі асоціації стоїть Катерина Одарченко, яка протягом більше 8 років присвятила себе просуванню GR як ефективного і цивілізованого інструменту для взаємодії між бізнесом та владою. У співпраці з Інститутом Демократії та Розвитку “PolitA” асоціація регулярно організовує тренінги, навчальні заходи та премії, спрямовані на розвиток та популяризацію Government Relations в Україні.

Цього року Катерина Одарченко була присутня на церемонії онлайн, перебуваючи в США, де продовжує активно працювати над розвитком сфери GR.

Проведення церемонії вручення доручено Ірині Копаниці, голові правління “Білої стрічки” в Україні. Ірина, яка працює в галузі GR та лобіювання з 2013 року в Україні, США та Великобританії, вже стала визнаною фахівчинею. 

Ціль премії – визначити найкращі GR кейси за різними номінаціями, такими як найкращий проект у сфері GR, найкращий регіональний GR-проект, кращий консультант у сфері GR, та багато інших. Наприклад, “Українська зернова асоціація” стала найкращим GR проектом за версією Української асоціації професіоналів GR та лобістів тощо.

Відзначення лауреатів GR премії свідчить про величезний внесок компаній та особистостей у розвиток та популяризацію Government Relations в Україні. Подія визначає не лише найкращі практики у сфері GR, але і рівень професіоналізму та відповідальності громадян у важливих питаннях, що стосуються взаємодії влади та громадськості. VIII Всеукраїнська GR премія стала не лише святом для представників галузі, а й підтвердженням того, що розвиток цієї сфери є ключовим елементом стабільного та прозорого суспільства.