Мінус командувач флоту рф і десятки офіцерів: результати удару ЗСУ по Севастополю
Ілюстраційне фото PRdU/Khrystyna Pichkur

Мінус командувач флоту рф і десятки офіцерів: результати удару ЗСУ по Севастополю

Крім обстрілу будівлі Генштабу Військово-морського флоту росії, Україна також ліквідувала підводний човен і великий десантний корабель. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Командувач Чорноморського флоту рф, адмірал Віктор Соколов, і ще понад 30 офіцерів загинули під час атаки українських військ на штаб російського Чорноморського флоту у Севастополі.

Військовий експерт, колишній співробітник СБУ Іван Ступак каже, що це особлива подія, тому що весь російський флот залишився без керівника та перебуває в паніці:

«Зараз немає верхівки, яка зможе все це забезпечувати. В аварійному режимі вони будуть вирішувати в російському Генштабі чи в Кремлі, як керувати. Будівля не підлягає відновленню, зв’язку немає, незрозуміло також, яким чином координувати Чорноморський флот на морі і на суші. Це дуже цікава історія, що країна, яка практично не має власного флоту, знищила командувача ворожого флоту».

Крім обстрілу будівлі Генштабу Військово-морського флоту рф, Україна також ліквідувала підводний човен і великий десантний корабель.

IAR/Х.П.