Триває студентський конкурс на найкращу концепцію благоустрою замку в Дубні

Триває студентський конкурс на найкращу концепцію благоустрою замку в Дубні

Триває прийом робіт на польсько-український студентський конкурс «Концепція благоустрою території замку князів Острозьких-Любомирських у Дубні». Про це повідомляє Рівненська обласна військова адміністрація. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Monitor Wołyński.

Мета конкурсу – підготовка концепції благоустрою замкового подвір’я у Дубні разом із дитячим майданчиком.

Організатори конкурсу – кафедра просторового управління та ландшафтної архітектури Університету сільського господарства імені Гуго Коллонтая у Кракові (факультет екологічної інженерії та геодезії, кафедра просторового управління та ландшафтної архітектури) у співпраці з Національним університетом водного господарства та природокористування в Рівному та Державним історико-культурним заповідником в Дубні.

«Проведення такого конкурсу – це ще один приклад дієвої транскордонної співпраці. Тож очікуємо на якісні проєктні роботи і сучасний погляд від студентів на благоустрій території замкового подвір’я», – зазначила Любов Романюк, очільниця управління культури і туризму Рівненської обласної військової адміністрації.

Положення про конкурс, рекомендації та формуляри можна завантажити польською або англійською мовами на сайті Університету сільського господарства імені Гуго Коллонтая у Кракові.

Опрацьовані концепції потрібно до 30 квітня надіслати на адресу:

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie,
Wydział Inżynierii Środowiska i Geodezji,
Katedra Gospodarki Przestrzennej i Architektury Krajobrazu,
ul. Balicka 253c,
30-198 Kraków

Для переможців передбачено три грошові премії: перше місце – 1000 євро, друге – 600 євро, третє – 400. Оголошення результатів відбудеться у червні в Кракові.

ВМ

Фото: Сторінка Дубенського замку у Facebook