На польських водіїв очікують посилені перевірки
Ілюстраційне фото https://pxhere.com CC0 Domena publiczna

На польських водіїв очікують посилені перевірки

Під час різдвяного контролю поліцейські також перевіряють, серед іншого, швидкісний режим, технічний стан автомобіля та спосіб перевезення дітей. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Водії, які повертаються з різдвяних свят, повинні бути готові до посилених перевірок на дорогах. Поліція застерігає від мінливих погодних умов і радить перевірити основне обладнання автомобіля перед тим як рушити у дорогу, – каже головний комісар Роберт Опас з Управління дорожнього руху Головного управління поліції.

«Треба, серед іншого, перевірити основні системи автомобіля, світло, гальма, робочу рідину та стан шин. Не дозволяймо ані собі, ані іншим безвідповідально поводитися, наприклад сідати за кермо автомобіля після вживання алкоголю», – сказав Роберт Опас.

Поліцейський наголошує, що у вечірній час на багатьох трасах і дорогах на в’їзді до міста може бути посилений рух, тому поспішати не варто.

«Зосередженість, адаптація швидкості до умов дорожнього руху, включаючи погоду, стан дорожнього покриття та власні навички, є ключовими елементами, які впливають на безпеку всіх нас», – підсумував він.

Під час різдвяного контролю поліцейські також перевіряють, серед іншого, швидкісний режим, технічний стан автомобіля та спосіб перевезення дітей.

IAR/І.Я.