У Скадовську пролунали вибухи: ЗСУ влучили по базі російських окупантів
Ілюстративне фото PRdU/Khrystyna Pichkur

У Скадовську пролунали вибухи: ЗСУ влучили по базі російських окупантів

За останній час українці посилили інтенсивність високоточних ракетних ударів по російських військових об’єктах на окупованому півдні України. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Українські ракети обстріляли російську базу в Скадовську на окупованій частині Херсонщини. Водночас на звільненій українцями частині Херсонської області росіяни завдають ударів по цивільних об’єктах із застосуванням бомб та артилерії.

За словами кореспондента Польського радіо Павла Бушка, про ракетний обстріл Скадовська повідомила, зокрема, маріонеткова російська окупаційна «влада» цього міста, розташованого на узбережжі Чорного моря.

Зі свого боку, Центр національного спротиву України поінформував, що ракети влучили в будівлю, яку займає відділення фсб рф. Як зазначають, унаслідок цього було поранено щонайменше десяток росіян.

За останній час українці посилили інтенсивність високоточних ракетних ударів по російських військових об’єктах на окупованому півдні країни. Зазвичай для цього українська армія використовує західні ракети.

Водночас росіяни атакують райони, розташовані на правому березі Дніпра. Там стріляють, зокрема, по Херсону, звільненому майже рік тому. У четвер вранці, 9 листопада, російські ракети вбили там одного мирного жителя та поранили трьох людей.

IAR/Х.П.