Анджей Дуда: Ситуація в Сілезії не належить до простих, але ми над нею пануємо

Анджей Дуда: Ситуація в Сілезії не належить до простих, але ми над нею пануємо

Президент Польщі наголосив, що сілезьких шахтарів та їхні сім’ї тестують на коронавірус, а спалахи заражень вдалося придушити. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Ситуація в Сілезї не належить до простих, але ми над нею пануємо, – оцінив у четвер Анджей Дуда під час ФБ-сесії “Запитання та відповіді”. Президент наголосив, що спалахи коронавірусної інфекції в Сілезії вдалося придушити. “Немає паніки та загрози, а чергові процедури вже втілюються в життя, – сказав Дуда.

“Якщо в лікарнях є місця і немає загрози, що цих місць забракне. Якщо кількість хворих є відносно невеликою і не бракує засобів захисту. Якщо протестовано людей, котрі живуть у цих регіонах, де були спалахи епідемії, а також в їхньому випадку застосовано карантин — це все означає, що всі дії систематично впроваджуються в життя, і ситуацію вдалося опанувати”, – сказав президент Польщі, відповідаючи на запитання про ситуацію в Сілезії, де останнім часом стрімко росла кількість заражень коронавірусом.

Нагадаємо, станом на 28 травня, загальна кількість підтверджених заражень вірусом SARS-CoV-2 становить у Польщі 22 тисячі 825 осіб.

PAP/Я.С.