Анджей Дуда VS Яцек Сутрик: чий реп кращий? (відео)

Анджей Дуда VS Яцек Сутрик: чий реп кращий? (відео)

Польські артисти створили загальнонаціональну кампанію зі збором коштів для лікарень, аби допомогти медикам у боротьбі з Covid 19. Далі — підбірка найцікавіших відео. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На платформі youtube протягом декількох днів можна знайти сотні зазвичай коротких музичних реп-пісень. Для цього просто введіть #hot16challenge2 — у пошуковій системі популярного музичного сервісу.

Все почалося зі спонтанних записів кількох артистів з польської сцени хіп-хопу, проте кампанія допомоги почала набирати обертів, і тепер до неї долучились також політики, актори, блогери…

Кожен створює пісню, що складається з 16 віршів, і зазвичай розповідає про ситуацію в країні та світі, а потім називає чергових людей, котрі повинні виконати це завдання. У номінантів є для цього 72 години, в той же час є посилання на відомий в Польщі портал siepomaga.pl — де збираються гроші на підтримку медичної служби, яка бореться з вірусом.

Наразі акція зібрала понад 1 800 000 злотих. Вона надалі триває, щодня створюється десяток музичних творів, і номінацій стає більше. Виклик #hot16challenge2 вже прийняв Президент Польщі — Анджей Дуда, мер Вроцлава — Яцек Сутрик, відомий блогер Bartek з BezPlanu, відомий у ЗМІ — священик Якуб Бартчак та популярний репер Taconafide.

А яке з цих відео вам сподобалось найбільше?