Арнольд Шварценеггер відвідає Катовіце!
https://kor.ill.in.ua/m/610x385/1901232.jpg

Арнольд Шварценеггер відвідає Катовіце!

Арнольд Шварценеггер відвідає у жовтні цього року Катовіце! Це, безумовно, хороші новини для шанувальників актора! Відомий голлівудський актор стане гостем виставки Fit Life Expo, яка відбудеться на початку жовтня в Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як заявили вчора (07.08.2018) організатори Fit Life Expo, легендарний актор, губернатор і меценат Арнольд Шварценеггер прибуде в Катовіце на захід MCK та Spodek, який відбудеться восени — 6 і 7 жовтня.

TO JUŻ OFICJALNE❗️? Zadowoleni❓??

Опубліковано Fit Life Expo Вівторок, 7 серпня 2018 р.

Арнольд Шварценеґґер почав свій шлях у бодибілдингу у віці 14 років. Як він згадує в своїй автобіографії, після свого найпершого тренування він так втомився, що не міг навіть підняти чашку кави. Основною проблемою початкового етапу своєї спортивної кар’єри він називає брак досвіду і знань про такий, відносно новий тоді вид спорту, як бодибілдинг, «озираючись назад, я розумію, як мало тоді всі ми знали». Розповідаючи про свою першу перемогу на конкурсі бодибілдерів, він помічає: «я не мав ані плавок, ані олії на тіло, ні уявлення про те, як позувати, тільки фотографії Рега Парка».

Разом з тим, він домагається разючого прогресу; в «Енциклопедії сучасного бодибілдинга» Арнольд пише, що його руки тоді збільшувалися на півдюйма за два місяці тренувань, а загальна мускульна маса — на двадцять фунтів за рік. Щоб отримати свій перший титул «Містер Олімпія», у Шварценеґґера пішло всього п’ять років, коли в інших на це йшло до 10 років. Частково він пояснює це генетичною схильністю («Бодибілдинг нагадує інколи змагання між зайцем і черепахою»), зазначаючи, втім, що «судді на змаганнях, оцінюючи атлетів, не говорять — цей учасник тренується всього вісім років, але той — кращий, бо тренується всього три роки!».

Арнольд Шварценеґґер з 1970 року почав фільмуватися, як це робили багато його ідолів, такі, як і Стів Рівз. Його проблемою спочатку була дуже велика м’язова маса, що виглядала неприродньо для кіно, й сильний німецький акцент, через який доводилося уникати довгих складних монологів. Для низки фільмів Арнольду доводилося істотно знижувати вагу. Він відвідує студії акторської майстерності і прагне позбавитися акценту.

Успіх до актора прийшов після «Конана-варвара». Досить довго Арнольдові гонорари залишаються досить невеликими; проте після таких фільмів, як «Термінатор», «Командо», «Пригадати все», і «Термінатор-2» істотно ростуть; гонорар за «Термінатор-3» (2003), 35 млн дол, ставить рекорд у кіноіндустрії.

Зараз його шанувальники зможуть зустріти свого улюбленця в Катовіце!

Fit Life Expo — це захід, присвячений усім, хто цікавиться спортом, фізичною активністю та здоровим способом життя. Друге видання FIT LIFE EXPO — це поєднання ярмарку та спортивного фестивалю. У минулому році захід привернув увагу понад 15 000 чоловік. 

Джерело: https://www.facebook.com/fitlifeexpopl/posts/668263030197298