Автостоп: дівчині, яка під Вроцлавом сіла у авто, підсипали наркотики

Автостоп: дівчині, яка під Вроцлавом сіла у авто, підсипали наркотики

Дівчина просто вирішила проїхатись автостопом, а водій авто виявився справжнім негідником — він підсипав дівчині наркотики. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Це мала бути коротка подорож автостопом з Глівіце до Вроцлава. Але все закінчилося не так весело, як собі запланувала дівчина. Токсикологічні дослідження показали наявність амфетаміну, метамфетаміну і MDMA. Поліція розслідує це питання.

13 травня молода жінка спіймала автівку на трасі А4 у Сілезії. Вона саме поверталася до Вроцлава. Спинився водій, віком близько 40 років, ймовірно, житель Кнурова. Він сказав дівчині, що прямує до Німеччини, але зупиниться на якійсь зупинці у Вроцлаві на виїзді з автостради, тож можна не хвилюватись — він її підвезе.

Буквально за кілька хвилин від початку подорожі мужчина повідомив, що мусить зупинитися на заправці. І запропонував їй каву. Пасажирка відмовилася, проте водій наполіг. Щось насторожило дівчину, тому вона випила лише ковток свого латте, аби не ображати водія. Про всяк випадок вона зробила фотографію реєстраційного номера з наклейки на лобовому склі і надіслала фото MMS-повідомленням до свого хлопця.

Водій був надзвичайно балакучий і розповідав своїй пасажирці різноманітні історії: про собак, про дочку, про особисті проблеми.

Дівчина випила ще кілька ковтків кави. Машина вже наближалася до Вроцлава. Пасажирка попрощалася і висіла у південній частині міста. І тоді почалося. Перцептивні розлади, тремтіння, судоми, жахлива сухість у роті. На щастя, дівчина зрозуміла, що з нею щось не те й написала смс-повідомлення своєму хлопцю. Той по неї приїхав і забрав додому. Тоді вже викликав швидку допомогу. Цього вже постраждала не пам’ятала.

Дослідження з токсикології показали наявність амфетаміну, метамфетаміну та MDMA. Дівчина ніколи раніше не пробувала таких речовин. Вона прийшла до себе лише через три дні. Справу про ситуацію з автостопом повідомили в поліцію. Правоохоронці зараз займаються цією справою і наголошують на тому, що потрібно бути вкрай обережним, коли подорожуєш автостопом.

Джерело: gazetawroclawska.pl