Безкоштовний вхід у вроцлавський зоопарк: дізнайся, як!

Безкоштовний вхід у вроцлавський зоопарк: дізнайся, як!

Вже в цю суботу, 11 травня, працівники вроцлавського зоопарку влаштували акцію для всіх охочих. Тож особи до 16-и років можуть цього дня не платити за вхід. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У суботу, з нагоди першого Міжнародного дня ведмедів, вроцлавський зоопарк приготував безліч подій, приємних забав й подарунків. Тож скористайтеся нагодою і допоможіть врятувати ведмедів. Всі діти, віком до 16-и років, які з 9.00 до 9.45 год. прибудуть до зоопарку з плюшевими іграшками-ведмедями або одягнені в костюми ведмедів — зможуть ввійти до зоопарку абсолютно безкоштовно.

Міжнародний день ведмедів відзначається у багатьох країнах світу. Назва з англійської мови перекладається як «День щасливих ведмедів», тому зоопарк Вроцлава в суботу відзначатиме день народження всіх ведмедів, що там живуть. Кожен з них отримає спеціальний “ведмежий” торт, а відвідувачі ознайомляться з історією всіх видів звірят. Саме тому в суботу і лише з 9:00 до 9:45 всі діти у віці до 16 років, які приносять з собою талісман у вигляді ведмедя або самі вдягнуться відповідним чином, зможуть не платити за вхід. Проте їхні батьки та родичі, з якими вони прийдуть — все ж повинні заплатити повну вартість квитка.

Культурна програма триватиме орієнтовно до 14.00 год.