«Бєдронка» кличе українців на роботу

«Бєдронка» кличе українців на роботу

Мережа магазинів Biedronka, що належить компанії Jeronimo Martins Polska, розпочала кампанію з брендингу роботодавців, спрямованої на українців, які шукають роботу в Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Про це повідомляє wirtualnemedia.pl. Компанія розмістила інформацію українською мовою на своєму сайті в розділі «Кар’єра». Водночас існує гаряча лінія з підбору персоналу (польською та українською). На сайті також розміщена стаття про українку Валерію, яка працює в “Бєдронці” і розповідає про те, як знайшла роботу.

— Польська версія діє протягом тижня, 24 години на добу, а українська — щодня з 8:00 до 22:00 год. — повідомляє Марта Шлівінська, старший менеджер з побудови іміджу роботодавця в Jeronimo Martins Polska.

За даними ОГС, кількість дозволів на роботу, виданих іноземцям, зростає з кожним роком — у 2018 році такі дозволи становили 328,8 тис., Що майже в п’ять разів більше, ніж у 2015 році. з цих дозволів. Дані GUS також показують, що громадяни України все частіше планують залишитися в Польщі для вивчення і залучення сюди.