“Бєдронок” у Польщі стане більше: анонсували відкриття до півсотні нових магазинів
https://images.cdnyavp.pl/images/articles/f7bf2a6f2698cbcc257632778efc722e87099887.jpg

“Бєдронок” у Польщі стане більше: анонсували відкриття до півсотні нових магазинів

Протягом дев’яти місяців поточного року “Бєдронка” розширилася на 54 нові магазини, але це ще далеко не межа. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Протягом дев’яти місяців поточного року “Бєдронка” розширилася на 54 нові магазини, але це ще далеко не межа. Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на Money.pl, до кінця 2018 року група Jeronimo Martins, яка є власником мережі магазинів “Бєдронка” планує ще більше розширити свою присутність на території Польщі.

Зокрема, йдеться про відкриття в четвертому кварталі ще близько 40-50 нових торговельних точок. Загалом протягом 2018 року група планує інвестувати в розвиток мережі магазинів “Бєдронка” 700-750 млн євро. Йдеться як про модернізацію існуючих локацій, так і відкриття нових.

“Компанія концентрується, зокрема, на посиленні своєї ринкової позиції, підтримуючи при цьому ефективність та продуктивність своєї бізнес-моделі. Одночасно з цим економічне зростання, яке спостерігається в країні, підтримує наш інтерес до реалізації плану щодо відкриття магазинів в цьому році. В тому числі додавання 40-50 нових локацій у четвертому кварталі”, – наголошується в повідомленні Jeronimo Martins.

Нагадаємо, у вересні 2018 року в магазинах “Бєдронка” запроваджено новий спосіб розрахунку. Тепер оплатити покупки можна за допомогою Bliku.