Допоможи знайти українця, який зник в Жешуві: поліція підозрює викрадення

Допоможи знайти українця, який зник в Жешуві: поліція підозрює викрадення

Поліцейські досі розшукують зниклого громадянина України Ігоря Скрипника. Районна прокуратура Жешува не виключає, що 22-річного юнака могли викрасти. Тому просить водіїв надсилати відеоматеріали з автомобільних відеореєстраторів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловіка востаннє бачили 26 грудня минулого року о 18 год. на АЗС у м. Красне. З того часу він не виходив на зв’язок з рідними та знайомими, контакту з ним досі немає. Журналісти вже публікували інформацію про зникнення Ігоря. На жаль, його досі не знайшли.

Юнак має струнку статуру, 185 см зросту, темне коротке волосся, блакитні очі. В день зникнення був одягнений в чорну куртку, теплий светр з каптуром та спортивне взуття. Родом хлопець з Олександрівки — селища міського типу Донецької області, тут зараз проживає його сім’я. Як нам повідомив товариш зниклого, Ігор був відповідальною людиною, ніколи раніше з ним не було жодних проблем, з дому без попередження не зникав. Того дня він не взяв з собою ніяких речей, — все залишилось у квартирі в Ряшеві, де юнак проживав впродовж останнього часу.

Цією справою займаються також українські правоохоронці, проте також — безрезультатно. Стверджують одне — український кордон Ігор не перетинав. Як нам неофіційно стало відомо, хлопець запрошував українців на роботу до Польщі. Тому його зникнення може бути пов’язане із заробітчанами, які залишились незадоволеними своїм працевлаштуванням чи отриманою вакансією.

За словами поліцейських, зниклий рухався чорним універсалом Audi A4 B5 з характерними дисками з чорного сплаву. Автомобіль був зареєстрований у Сілезії. Поліція встановила, що в день зникнення, між 20.00 та 23.00 год., 22-річний Ігор проїхав маршрутом Жешув — Нисько, а потім Нисько — Рудник Над Сянем — Нова Сажина — Лежайськ — Ярослав.

Близько 20.30 год. автомобіль був помічений у містечку Новоселець поблизу Нисько, в районі залізничного переїзду. Є підозри, що зниклий юнак того дня також міг бути у м. Ґроджисько Ґурне.

Просимо всіх людей, які бачили описаний автомобіль або мають інформацію, яка може сприяти визначенню місця перебування зниклої особи, зв’язатися з правоохоронцями з карного відділу Головного управління муніципальної поліції м. Жешув, вул. Ягеллонська 13, за телефоном: 17 858 32 24, 17 858 33 10 або 112.

«Це був особливий день, адже це — другий день Різдва, було хмарно і темно. Якщо хтось бачив цю машину або проїжджав повз, — можливо, має запис з автомобільної камери. Для нас надзвичайно важливо переглянути такий запис. Ми встановили, що цією машиною двоє чоловіків доїхали до кордону і перетнули його. Але жодних слідів зниклого Ігоря немає», — повідомив нам речник штаб муніципальної поліції в Жешуві Адам Шельонг.