Форум інтермодального транспорту FRACHT

Форум інтермодального транспорту FRACHT

У Виставковому конгрес-центрі AmberExpo в Гданську вже всьоме відбудеться Форум інтермодального транспорту FRACHT – найбільша та найважливіша подія у галузі TSL в Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польсько-українську господарчу палату.

2-3 квітня 2019 року у Виставковому конгрес-центрі AmberExpo в Гданську вже всьоме відбудеться Форум інтермодального транспорту FRACHT – найбільша та найважливіша подія у галузі TSL в Польщі.

FRACHT має свою репутацію і користується все більшим інтересом. Співорганізатором цьогорічного форуму є Польсько-українська господарча палата, а це означає, що економічне співробітництво Польщі та України буде провідною темою форуму, який стане можливістю для двосторонніх зустрічей підприємців, що представляють бізнес обох країн.

Під час попередніх заходів експерти, представники Парламенту, уряду і органів місцевого самоврядування обговорювали питання з підприємцями, які очікують запровадження юридичних, економічних і податкових рішень, що сприяють зростанню інтермодальних перевезень в Польщі. Відбувається помітне збільшення інтермодальних перевезень, але не в тій мірі, що задовольняє операторів логістичної сфери. Виникає потреба і необхідність оцінки існуючих рішень, а також спроба введення подальших удосконалень.

Форум FRACHT-це місце, в якому зустрічаються найважливіші “гравці” в цьому бізнесі, а також можливість для встановлення нових контактів та економічних відносин. У цьому році ми рухаємося в напрямку подальшої інтернаціоналізації форуму, кращим доказом чого буде участь гостей з України. Організатори конференції запросили, зокрема, керівників економічних та інфраструктурних інститутів обох країн, а також губернаторів Одеської і Львівської областей. Супроводжувати їх будуть представники Укрзалізниці, а також підприємці з галузі Транспорт – Експедиція – Логістика Одеської і Львівської областей. Запрошені також Посли Республіки Казахстан, Азербайджанської Республіки та Республіки Білорусь в Республіці Польща.

Метою організаторів форуму FRACHT 2019 є створення в AmberExpo більш широкої інформаційно-маркетингової бази. У розпорядженні гостей форуму в цьому році будуть фірмові стенди, а також конференц-зали для проведення переговорів B2B. В рамках заходу відбудеться господарча місія для представників українських малих і середніх підприємств зацікавлених співпрацею з компаніями Західнопоморського воєводства. Програма конференції була підготовлена таким чином, щоб сприяти встановленню контактів без відмови від участі в дебатах. Дводенні дебати форуму буде супроводжувати Гала-вечір, під час якого будуть вручені статуетки Лідерів Інтермодальних Перевезень.

Організатори VII Форуму FRACHT зацікавлені в широкому представленні галузі TSL, а також її партнерів, що ініціюють виконання перевезень. Новинкою цьогорічного заходу буде прийняття позиції, направленої до Уряду, Парламенту та органів місцевого самоврядування з метою зазначення дій, необхідних для прискорення зростання інтермодальних перевезень задля досягнення західноєвропейських показників. Поморська асоціація автомобільних перевізників є партнером форуму і буде представлена в ключових дискусійних панелях. В ході Гала-вечора Лідерів Інтермодальних Перевезень також буде вручена статуетка у категорії “Автомобільні перевезення”.

Більше інформації ви знайдете на сайті www.forum-fracht.pl, де також можна виконати реєстрацію на захід.