Хочеш купити квартиру в кредит у Польщі? Легко!

Хочеш купити квартиру в кредит у Польщі? Легко!

Хочете купити житло у Польщі, і замислюєтесь відносно кредиту на квартиру? З чого почати, який стартовий капітал потрібен? Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Останні кілька років українці – лідери серед іноземців за обсягами купівлі нерухомості в Польщі. Наші громадяни обігнали навіть німців та британців. Це і не дивно, кілька мільйонів українців, які мешкають у Польщі, все частіше замислюються над тим, щоб «пустити коріння», купити квартиру або будинок.

Оренда квартири, для більшості тільки перехідний період, та досить дорогий варіант, особливо враховуючи, постійне зростання орендної плати. Багатьох людей стримує незнання. З чого почати? Чи можна взагалі в Польщі взяти кредит на житло іноземцю? На яких підставах? Скільки треба на початок мати грошей для того, щоб отримати кредит, і нарешті, мати власні квадратні метри.

В таких ситуаціях, варто було б скористатися з поради професіоналів, з поради фінансового консультанта, який допоможе пройти всі складнощі, підібрати найкращу пропозицію банку.

Як говорить фінансовий консультант Павел Бутрим (Paweł Butrym), для отримання кредиту необхідно мати PESEL, прописку (meldunek), дійсну карту побуту і працювати у Польщі, не менше 3-х місяців. Індивідуально він може перевірити платоспроможність, підготувати комплект документів.

Пошук іпотечного кредиту, не повинен бути болісним.