Летиш з Польщі в Україну? Обери аеропорт Вроцлава і отримай знижку 50% на всі товари в зоні безмитної торгівлі дьюті-фрі!

Летиш з Польщі в Україну? Обери аеропорт Вроцлава і отримай знижку 50% на всі товари в зоні безмитної торгівлі дьюті-фрі!

Ви летите з Польщі в Україну? Оберіть аеропорт Вроцлава і отримайте знижку 50% на всі товари в зоні безмитної торгівлі дьюті-фрі! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Плануючи подорож літаком, ми найчастіше обираємо аеропорт з найзручнішим для нас місцем розташування або шукаємо найвигідніші ціни на авіаквитки. Однак, перед купівлею квитка варто перевірити, на які додаткові пільги можна розраховувати, обравши конкретний аеропорт.

Це може бути, наприклад, зручний доїзд до аеропорту, недорогий паркінг або привабливі пропозиції в магазинах дьюті-фрі. У магазинах безмитної торгівлі в аеропорту Вроцлава розпочалася унікальна промо-акція для людей, які подорожують в Україну.

Протягом наступних двох місяців (до 30 квітня) кожен пасажир, що летить в цю країну, в зоні очікування на виліт, після проходження контролю служби безпеки отримає листівку, яка дасть йому знижку у розмірі 50% на всі товари, доступні в магазинах Duty Free і Spirit of Poland.

Знижка надається від ціни дьюті-фрі, тобто ціни без мита, тому важко знайти привабливішу пропозицію. Варто скористатися акцією і запланувати більші покупки косметики, парфумерії, алкоголю, цукерок або сигарет. У магазинах дьюті-фрі у Вроцлаві Ви знайдете широкий асортимент як місцевих, так і зарубіжних продуктів. Окрім того, Ви можете бути впевнені, що придбаєте оригінальні і високоякісні продукти.

На правах реклами