Маленьке Великоднє диво: поліція в Польщі знайшла конверт з грошима і повернула хлопчику, який їх згубив

Маленьке Великоднє диво: поліція в Польщі знайшла конверт з грошима і повернула хлопчику, який їх згубив

Читаючи такі новини, хочеться все більше вірити в те, що в житті бувають справжні дива. Навіть якщо це — повернення батьківського подарунка дитині. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Незвична історія сталася у Слупську, що в Поморському воєводстві. 65-річний чоловік 5 квітня о 21:40 год. знайшов на велодоріжці до села Глобіно 300 злотих у конверті. Ймовірно, це був подарунок Матеушу від його батька, бо на конверті було написано: «МАТЕУШУ З НАГОДИ ВЕЛИКОДНЯ 2021 300 ЗЛОТИХ — 28.03.2021 ТАТО».

Чоловік намагався знайти власника самостійно, але не зміг. Тому 16 квітня звернувся до поліції за допомогою. Подарунок чекав на Матеуша в першому відділенні поліції у Слупську. Співробітники просили людей, які мають контакт з відправником чи адресатом, допомогти з доставкою святкового конверту. І диво таки сталося.

Виявилось, що подарунок був призначений для 13-річного хлопчика. Мати 13-річного Матеуша дізналася від своєї родини та друзів, що конверт із грошима, які втратив її син, лежить у відділку Слупської поліції. Ті ж дізналися про пошук власника подарунка із звернення поліції, розміщеного в Інтернеті та в місцевих ЗМІ.

Зрештою, справа має щасливий кінець. 5 травня дитині повернули 300 злотих, переданих батьком, які Матеуш так необачно загубив.