Матеуш Моравєцький зустрівся з Маттео Сальвіні
Маттео Сальвіні (Варшава, 9 січня 2019)PAP/Marcin Obara

Матеуш Моравєцький зустрівся з Маттео Сальвіні

Їхня коротка розмова стосувалася польсько-італійських відносин, зокрема, в контексті ЄС. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Прем’єр Матеуш Моравєцький зустрівся у Варшаві з віце-прем’єром та головою МВС Італії Маттео Сальвіні. Як розповіла Польському радіо речниця уряду Йоанна Копцінська, їхня коротка розмова стосувалася польсько-італійських відносин, зокрема, в контексті ЄС:

«Обидва прем’єри згодилися, що в Європейському Союзі не може бути місця для подвійних стандартів та різного трактування країн-членів ЄС з боку євросоюзних установ. В своїй розмові вони також торкнулися економічних відносин між нашими країнами та півпраці підприємців з Польщі та Італії».

Маттео Сальвіні здійснює одноденний візит до Варшави. Він прибув сюди на запрошення міністра внутрішніх справ і адміністрації Йоахіма Брудзінського. Як ми повідомляли, обидва політики обговорили співпрацю в сфері безпеки та загрози Європейському Союзові. Віце-прем’єр та голова МВС Італії зустрівся також з очільником партії Право і справедливість Ярославом Качинським.

IAR/А.М.