Мережа кінотеатрів Helios: “ще більше фільмів для україномовних глядачів”

Мережа кінотеатрів Helios: “ще більше фільмів для україномовних глядачів”

Мережа кінотеатрів Helios вирішила продовжити свою ініціативу показу кінокартин з українським дубляжем. Цієї неділі  у 17 польських кінотеатрах прем’єра пригодницького фільму «Аліта: Бойовий ангел» 3D у версії з українським дубляжем. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як стверджують представники мережі,  кінокартини з українським дубляжем користуються великою популярністю серед україномовного населення Польщі. На подібний експеримент досі ще ніхто не наважився, може, й даремно.

Українські сеанси мають величезну популярність, тисячі українців прийшли подивитись фільми рідною мовою. У зв’язку з таким успіхом та інтересом українських кіноманів, мережа продовжує свою ініціативу.

«Аліта: Бойовий ангел» 3D з українським дубляжем в Геліосі!

Вже в найближчу неділю у всіх кінотеатрах Helios у Польщі україномовні глядачі побачать яскравий пригодницький науково-фантастичний фільм «Аліта: Бойовий ангел» в 3D з українським дубляжем.

Показ відбудеться в 17 кінотеатрах мережі.

Аліта прокидається без пам’яті в світі майбутнього, який вона не впізнає. Опіку за Алітою бере на себе Ідо, симпатичний лікар, який усвідомлює, що тіло покинутого кіборга приховує серце і душу молодої жінки з надзвичайним минулим. Аліта вивчає нове життя на вулицях підступного міста Лому. Хоча Ідо намагається захистити її від власної таємничої історії, новий друг Юго Хьюго каже, що знає спосіб відновити її пам’ять …

Геліос сердечно запрошує всіх громадян України (і не тільки!) на перегляд цього унікального кіносеансу. Квитки можна придбати в 17 кінотеатрах мережі та на сайті: www.helios.pl/seanse_ua.