На дорозі під Глогувом водій вилетів з багажника автівки, наче з катапульти (відео)

На дорозі під Глогувом водій вилетів з багажника автівки, наче з катапульти (відео)

Минулої суботи перед 20 год. в Нижній Сілезії сталася драматична аварія. Відбулась вона на дорозі № 329, між Смардзовом та Єжмановою поблизу Глогува. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland

Швидкісний автомобіль, коли обганяв інший транспортний засіб, буквально “вилетів” з дороги, а потім кілька разів перевернувся. Водій випав з машини через багажник. Його стан — критичний.

Пасажирський автомобіль марки “Peugeot” був дуже сильно пошкоджений. Пожежники, які першими прибули на місце аварії, не знайшли водія в машині, але одразу ж зауважили, що кришка багажника була відкрита.

Через дорогу вони знайшли 25-річного водія. Мешканець гміни Полковіце перебуває у дуже важкому стані. На записі ДТП з автомобільної камери видно, що коли машина почала перекидатися, водій вилетів з багажника і тому опинився з іншого боку дороги.

Драматичний фільм із записом суботньої аварії на місцевій дорозі був записаний камерою пана Пйотра з Глогува, котрий їхав одразу за автівкою.

Фото: кадр з відео

Dachowanie koło Jerzmanowej

25-latek został ciężko ranny, walczy o życie. Zobaczcie film z wypadku pomiędzy Jerzmanową i Smardzowem. Pisaliśmy o tym. CZYTAJ WIĘCEJ:https://myglogow.pl/lekarze-walcza-o-zycie-25-latka-jego-stan-jest-bardzo-ciezki/

Опубліковано MyGlogow.pl Понеділок, 9 вересня 2019 р.