Наркобізнес процвітає: поліція в Легниці вилучила понад 29 тисяч таблеток!

Наркобізнес процвітає: поліція в Легниці вилучила понад 29 тисяч таблеток!

Співробітники Легніцького Департаменту по боротьбі зі злочинністю разом із воєвудською поліцією затримали двох чоловіків під час передачі наркотиків. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В транспортному засобі одного із зловмисників було виявлено майже 23 тисячі таблеток, які містили псевдоефедрин. Ця речовина чинить психоактивну наркотичну дію на організм людини, а також завдає шкоди центральній нервовій системі людини. Вилучені таблетки мали бути використані для продукції наркотичних засобів.

Поліціянти обшукали господарські приміщення обох чоловіків, в одному з них знайшли схованку, а в ній — понад 6 тисяч таких же таблеток. Якщо підрахувати вагу вилучених препаратів, то вона становила 12 кілограмів! З цієї кількості таблеток можна виготовити 3,5 кг чистого метамфетаміну. А на продажу наркотиків на чорному ринку можна було заробити приблизно 350 тисяч злотих.

На щастя, зловмисників затримано, а їхній товар — вилучено. Обох чоловіків, віком 36 та 46 років арештували, зараз вони перебувають під наглядом поліції. До слова, при собі вони мали близько 200 тисяч злотих готівкою. Зараз їм загрожує до 5-и років позбавлення волі.