Несподівана контрабанда: українка везла з Польщі 300 кг сала (фото)

Несподівана контрабанда: українка везла з Польщі 300 кг сала (фото)

Громадянка України приховала у спеціально виготовлених сховках автомобіля майже 300 кг кишкової оболонки та сала. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Учора, 16 січня, громадянка України прямувала з Республіки Польща до України легковим автомобілем «WV PASSAT» через пункт пропуску «Краковець-Корчова» та обрала смугу руху «зелений коридор», — повідомляє Галицька митниця.

Жінка повідомила, що не перевозить жодних незадекларованих товарів. Проте прикордонники вирішили все ж перевірити цю інформацію, тому скерували авто на додатковий огляд.

Можна лише уявити здивування співробітників прикордонної служби, коли ті знайшли 293 кг соленої кишкової оболонки та свиняче сало у спеціально обладнаних схованках. Зокрема, в ємності, що була прикріплена до днища багажника автомобіля, бампері, під заднім сидінням, в паливному баку, лонжеронах, центральній консолі та порожнині між радіатором та радіаторною решіткою.

Галицька митниця вилучила всі контрабандні товари, а справу скерують до суду.

Часто доводиться бачити, коли українці везуть до Польщі шматочок апетитного сальця, аби поласувати ним далеко від дому. Але щоб сало везли з Польщі до України — оце дійсно дивина.

Наші читачі висунули підозру, що контрабандне сало може бути не польським, а іспанським — мовляв, воно дуже тонке та цінне.