Нижньосілезькі поліціянти знайшли викрадений автомобіль, вартістю понад мільйон злотих

Нижньосілезькі поліціянти знайшли викрадений автомобіль, вартістю понад мільйон злотих

Співробітники кримінального відділу штабу муніципальної поліції у Валбжиху повернули власнику його викрадений автомобіль, який оцінюють в мільйон злотих. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Негайно проведена оперативна діяльність привела до того, що правоохоронці вийшли на слід викраденої автівки, яку досить швидко знайшли в одному з гаражів в місті Богушов-Горце. Наразі поліцейські проводять відповідні заходи, спрямовані на пошуки злочинця, який викрав транспортний засіб.

Крадіжка відбулася в місті Марціновіце в районі Свідник. Правоохоронці почали шукати транспортний засіб відразу після того, як отримали інформацію про викрадення транспортного засобу. В результаті оперативних дій співробітники поліції визначили, що автомобіль може знаходитись на території Валбжиського повіту, а саме — у місті Богушов-Горце. Інформація привела поліцейських до одного з гаражів у цьому місті, де був ретельно схований викрадений гоночний автомобіль. Поліцейські у Валбжиху повернули транспортний засіб власнику і провели всі необхідні чинності для відкриття кримінальної справи.

В даний час офіцери проводять подальші заходи, спрямовані на те, аби спіймати ще й самого злочинця “на гарячому” — повідомляють нижньосілезькі правоохоронці.