Нижня Сілезія: поліція розшукує чоловіка, який втік із поліцейського фургону в наручниках
https://cdn5.img.ria.ru/images/147678/36/1476783640.jpg

Нижня Сілезія: поліція розшукує чоловіка, який втік із поліцейського фургону в наручниках

Любінська поліція здійснює активний пошук 27-річного чоловіка, який втік у неділю вдень, 05.08.2018, з «поліційного радіовозу». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

— Місцевий житель Любіна Іренеуш Пушкарук (Ireneusz Puszkaruk), 1991 року народження, втік у наручниках просто з конвою на маршруті: з прокуратури — в поліцейський відділок (на перехресті вулиць Вроцлавська та Траугутта). Поліція все ще не змогла визначити місцезнаходження втікача. Його звинувачують у різних злочинах (зокрема, за статтею шахрайство у великому розмірі). «Любінська поліція здійснює активний пошук втікача. Орієнтування на нього з особливими прикметами розіслано у всі районні відділи поліції», — сказав представник прес-служби Нижньосілезької поліції.

Крім того, дані про втікача та його прикмети передані всім автопатрулям і поліцейським нарядам столиці Нижньої Сілезії та регіону.

Як так сталося, що чоловік втік, коли його перевозили в патрульному автомобілі, а його руки були скуті наручниками?

Сильвія Серафін з прес-служби поліції в Любіні, в інтерв’ю «Виборчій» заявила, що «триває діяльність, спрямована на встановлення перебування втікача».

Зловмисника раніше зупинили офіцери патрульної поліції, і виявилося, що він керував вкраденою машиною. На його рахунку й інші злочини, про які не розповідають в поліції.

За інформацією порталу copper.pl, в понеділок пізно ввечері поліцейські затримали в квартирі на вул. Гварков схожого чоловіка, але як пізніше виявилося, то не був розшукуваний втікач.

Джерело: copper.pl