Новий метод виховання: в Тарнові жінка викликала поліцію додому, аби та заспокоїла її дітей

Новий метод виховання: в Тарнові жінка викликала поліцію додому, аби та заспокоїла її дітей

12- та 14-річний хлопці впали в шал, коли матір заборонила їм вмикати комп’ютер, тож їй довелось викликати на допомогу правоохоронців. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Підлітки були дуже розлючені після того, як мати заборонила їм користуватися комп’ютером. Відсутність перспективи пограти в улюблені ігри так розлютила хлопців, що вони просто таки виламали двері і намагалися застосувати силу проти жінки.

Вона, в свою чергу, не бачачи можливості контролю над синами, зрозуміла, що не впорається з двома синами і подзвонила в поліцію за допомогою.

Підлітки заспокоїлися тільки при вигляді чоловіків в уніформі, які й провели «серйозну» розмову з ними про їхню поведінку.

До слова, за даними поліції Тарнув, це не єдиний випадок, коли поведінка дітей виходить з-під контролю батьків. Минулого тижня мати 10-річної дитини подзвонила до відділення поліції, сказавши, що вона не може впоратися зі своїм сином, який влаштував істерику на стоянці перед магазином. Хлопець обзивав свою матір і погрожував їй розправою.