Один клік і є робота. З'явився сервіс, який допомагає українцям знайти роботу в Польщі
http://karpatvisnuk.com.ua/wp-content/uploads/2018/06/rss-photo_0.jpg

Один клік і є робота. З’явився сервіс, який допомагає українцям знайти роботу в Польщі

Одна з найбільших рекрутингових компаній Польщі, “Група PROGRES”, створила спеціальну сторінку для українців, які шукають роботу в Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Одна з найбільших рекрутингових компаній Польщі, “Група PROGRES”, створила спеціальну сторінку для українців, які шукають роботу в Польщі. Для того, щоб подати заявку на отримання роботи в Польщі, вистачить декількох хвилин.

Для більшості іноземців процес пошуку роботи в Польщі може видаватися складним. Недосконале або повне незнання польської мови, відсутність досвіду та знань про реалії життя в чужій країні й багато інших факторів можуть стати на заваді спробам швидко знайти роботу. Це розуміють польські працедавці, тому намагаються всіляко сприяти полегшенню цього процесу, адже йдеться не тільки про користь для потенційних працівників з-за кордону, але й про вирішення нагальних проблем самих представників бізнесу.

Спростити доступ українців до польського ринку праці ставила собі за мету й відома в галузі HR послуг  “Група PROGRES”. Так з’явилася сторінка robotawpolshi.com.ua та відкрито телефонну лінію. “Перейшовши за посиланням, кандидату потрібно заповнити коротку анкету” – говорить спеціаліст компанії Ізабела Вербел (Izabela Werbel). Далі слід почекати, поки з потенційним працівником зв’яжеться рекрутер.

Grupa Progres/formularz kontaktowy https://robotawpolshi.com.ua/#what-do-you-gain

Як заповнити контактну форму?

У відповідних полях необхідно вписати прізвище та ім’я, місто, контактний телефон. “Інформацію, що надходить як через електронну форму, так і телефон, обслуговують спеціалісти контактного центру, розташованого у Вроцлаві, – розповідає Ізабела  Вербел. – Після отримання даних потенційного кандидата, співробітник компанії зв’язується з ним по телефону, аби отримати іншу необхідну інформацію: про вік, досвід, рівень володіння польською мовою тощо”.

Для зручності потенційних працівників, крім електронної форми, було запроваджено можливість зателефонувати до фірми. Проте, представник компанії наголошує, що ключовим моментом є саме заповнення та відправлення анкети. “Достатньо просто заповнити та надіслати формуляр”- радить спеціаліст з “Групи PROGRES”. – Телефонна лінія була відкрита тільки для того, щоб кандидат міг подзвонити, якщо у нього виникнуть якісь додаткові питання”.

Про що треба пам’ятати, заповнюючи контактну форму?

“Дуже важливо під час заповнення формуляру не забути надати згоду на обробку персональних даних та правильно вписати власний номер телефону. Інакше рекрутер не зможе сконтактуватися з кандидатом” – радить Ізабела Вербель.     

“Група PROGRES” є однією з найбільших компаній на ринку Польщі, що працює в сфері сучасних HR рішень. Послугами компанії щороку користується більш ніж 23 тис громадян України.