Олесниця: потяг в’їхав у автівку, а постраждала… втекла!

Олесниця: потяг в’їхав у автівку, а постраждала… втекла!

Дорожньо-транспортна пригода сталася на незахищеному залізничному переїзді в Олесниці, що у нижній Сілезії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Випадок стався 27 лютого уночі. Вантажний поїзд просто розтрощив легкову автівку марки “Fiat Seicento”. На щастя, внаслідок аварії ніхто не зазнав смертельних травм. Як стверджують очевидці, в автівці на момент аварії перебувало двоє осіб — чоловік та жінка, мужчина був за кермом. Після зіткнення свідки події практично витягли обох постраждалих з розтрощеного транспортного засобу.

Водій зазнав легких травм, тож зараз його життю ніщо не загрожує, медики швидко прибули на місце події і надала 76-річному чоловікові необхідну медичну допомогу. Після того, як поліція приїхала на місце аварії, то виявила, що чоловік був в стані алкогольного сп’яніння, в його крові було виявлено 1,8 % алкоголю. Про це повідомляє портал olesnica998.pl.

Проте найбільше всіх здивував той факт, що жінка, котра також постраждала внаслідок аварії, просто втекла з місця події, не дочекавшись приїзду швидкої та поліції. Всі присутні та очевидці кинулись на її пошуки, зараз місце перебування пасажирки невідоме.

Найбільш імовірно, старша жінка також перебувала під впливом алкоголю і просто злякалася відповідальності.