Побач Вроцлавський аеропорт з висоти пташиного польоту (фото)

Побач Вроцлавський аеропорт з висоти пташиного польоту (фото)

Запевняємо: ви ще не бачили таких фотографій аеропорту Вроцлава! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Це перші фотографії аеропорту Вроцлава. Об’єкт був сфотографований за допомогою дрона. Для такої зйомки потрібно було отримати спеціальні дозволи, у тому числі польського Агентства аеронавігаційного обслуговування.

Зробити фотографії аеропорту Вроцлава з безпілотника було можливо завдяки спеціальним дозволам, оскільки пересування в цій зоні регулюється законом. Це досить складний порядок, який вимагає отримання спеціального дозволу на політ з польського Агентства з аеронавігаційного обслуговування. Крім того, також був потрібен дозвіл аеропорту на фотографії на певний день і в певний час, — говорить Віктор Возняк.

У будь-який час фотограф повинен був мати зв’язок з диспетчерською, яка кожного разу давала йому дозвіл на зняття дрону і фотографування.

Дивовижні фотографії аеропорту Вроцлава на заході сонця… Вперше в історії ми бачимо фотографії аеропорту Вроцлава, зроблені з висоти пташиного польоту. Дивовижну фотосесію зробив Віктор Возняк, мешканець Вроцлава, який вже два роки має спеціальні дозіоли на зйомку з дрона. Як він визнає, найчастіше фотографує характерні предмети архітектури Вроцлава, в тому числі Олімпійський стадіон або хмарочоси на площі Грюнвальдській.

“Я вибрав аеропорт Вроцлава, тому що мені подобається фотографувати незвичайні і недоступні місця, а аеропорт є таким місцем. Я можу фотографувати тільки в перервах між польотними операціями”, — зазначає сам фотограф Віктор Возняк.

Але ці фото справді дивовижні, чи не так?
Всю серію фото можна побачити ось ТУТ