Польща: 6-річний хлопець врятував малюка, який випав з вікна

Польща: 6-річний хлопець врятував малюка, який випав з вікна

Випадок стався в Чеховіце-Дзедзіце Бельського повіту Сілезького воєводства. Шестирічний хлопчик не розгубився і врятував життя дитині. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як повідомляють правоохоронці, 3-річна дитина перебувала в квартирі, яка знаходилася на 1-у поверсі. Будучи без нагляду, малюк побачив за вікном інших дітей, які гралися на вулиці. Тому вирішив підійти до них… через вікно. Саме ж вікно не мало жодного захисту, до того ж, було відкрите. Дитина його прочинила і впала униз, з висоти трьох метрів.

На щастя, один з старших хлопців, побачив, що відбувається, і встиг вчасно підбігти до вікна і зловити трирічного малюка на руки. Разом з малюком 6-річний герой прийшов до своєї матері, яка й викликала поліцію. Трагедії вдалося уникнути.

Як виявилося, в квартирі на момент цього шокуючого випадку перебувала матір та дідусь дитини. Обоє були в стані алкогольного сп’яніння. 37-річна жінка та її 58-річний батько мали близько 3 промілле алкоголю в крові.

Зараз горе-матері загрожує до 5-и років позбавлення волі за невідповідний догляд за дитиною та наражання її на небезпеку.