Польща: у центрі Лодзі під землю провалилася ціла зупинка
http://t-eska.cdn.smcloud.net

Польща: у центрі Лодзі під землю провалилася ціла зупинка

У польському місті Лодзь, на перехресті вулиці Александровській та Шпараговій утворився провал через прорив водогінних комунікацій. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У польському місті Лодзь, на перехресті вулиці Александровській та Шпараговій утворився провал через прорив водогінних комунікацій. Яма виникла просто під зупинкою громадського транспорту MPK Łódź.

Інцидент стався у вівторок (30 жовтня). На місці інциденту ведуться ремонтні роботи. В результаті, через аварію під зупинкою громадського транспорту утворилася яма, заповнена водою. Також внаслідок події рух транспорту частково обмежено. На щастя, ніхто не постраждав.

Як повідомляє Мілош Віка, прес-секретар Водопровідного та каналізаційного управляння міста Лодзь, на вулиці Александровській виник провал водопроводу з поперечним перерізом 20 см. — Був великий відтік води на вул. Александровській, в результаті чого пішла під землю зупинка громадського транспорту, яка під тиском власної ваги звалилася”, — розповідає Мілош Віка ESKA INFO Лодзь.

Мешканцям прилеглих регіонів немає чого боятися, немає необхідності відрізати потік води від навколишніх будинків. Ситуація також не вплине на вуличний рух або сполучення транспорту MPK.

Зупинку було витягнуто і розміщено поряд з провалом. Тепер робітники ремонтують тротуар.

Джерело: ESKA INFO Łódź