Польські далекобійники побили двох українців, бо ті… не хотіли пити з ними горілку

Польські далекобійники побили двох українців, бо ті… не хотіли пити з ними горілку

Між чотирма водіями вночі з суботи на неділю, 21 червня, на автостоянці вантажівок A9 у Німеччині сталася жорстока бійка. Причиною всього став алкоголь. Вірніше, відмова від нього. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Громадянин Польщі, водій автобуса, вирішив весело провести час, а оскільки не мав компанії до келиха, то покликав інших шоферів, які стояли на паркінгу, напитися з ним горілки. Коли ж вони відмовилися, він вирішив, що ті проявили до нього свою неповагу, тому покликав свого колегу і накинувся з кулаками на двох українців. Один з потерпілих потрапив до лікарні.

Двоє українських водіїв віком 47 та 60 років спокійно сиділи на лавці, коли їх запросив випити горілки 40-річний польський водій, який вже і так знаходився під впливом алкоголю. Вони відмовились, — зазначає polsatnews.pl.

Спочатку здавалося, що справа закінчиться просто словесною перепалкою, тим більше, що українські шофери (які працюють у польській транспортній компанії), щоб не провокувати конфлікт, вирішили лягти спати. Але поляк вирішив, що відмова пити з ним — смертельна образа. Тому він також пішов до своєї машини, але лише для того, аби взяти з неї металевий прут.

Озброївшись 50-сантиметровим ломом, 40-річний поляк разом з колегою, 50-річним співвітчизником, зайшли до кабіни українців і напали на них. Вони витягнули обох із кабіни та почали бити їх прутом та кулаками, а коли ті вже перестали боротися з ними, взялись душити.

Обоє українців однак мали щастя — один отримав загальні травми, які не загрожують його життю, а інший потрапив до шпиталю зі струсом мозку. Правоохоронці зазначають, що якби металевий прут потрапив в голову, можна було б очікувати набагато страшніших наслідків. Обох нападників вже арештували, на них чекає суд.

Фото ілюстративне