Поляк розбив Audi Porsche через розмови по телефону за кермом (фото)

Поляк розбив Audi Porsche через розмови по телефону за кермом (фото)

Поліція в Лодзі жестом вимагали зупинитися водія Porsche, однак той не зупинявся для перевірки і не реагував на накази офіцерів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Почалося переслідування поліцейською машиною, в результаті якого горе водій розбив своє Porsche — як згодом виявилося, він був п’яний. Місяцем раніше чоловік подібним чином розбив своє Audi.

На момент ДТП у 41-річного водія в крові було більше 2,5 проміле алкоголю. Він пересувався зі швидкістю понад 100 км / год через центр Лодзі. Патруль дорожньої поліції упіймав порушника на алеї Włókniarzy і наказав зупинитися.

Коли поліцейська машина під’їхала ближче, то офіцери поліції побачити таку картину — водій Porsche не пристебнувся і розмовляв по телефону. Коли патрульні звернулися з вимогою з’їхати з проїжджої частини на узбіччя для проведення контролю, він повернувся на перехрестя і почав тікати до вул. Pabianicka. Поліцейські негайно рушили в погоню.

Водій швидко втратив контроль над автомобілем і врізався в бар’єри. Його затримали і протестували з допомогою алкотестера, який вказав на 2,7 проміле алкоголю в крові.

Затриманий 41-річний водій виявилося рецидивістом. 26 лютого цього року він розбився “по-п’яній їзді”, в’їхавши в бетонний бар’єр біля вулиці Rzgowskiej. У минулому його неодноразово карали за перевищення швидкості.

Про подальшу долю горе водія вирішать прокурор і суд. Чоловіку загрожує високий штраф, довічна заборона водіння транспортних засобів і до 5 років позбавлення волі.