Посольство Польської Республіки у Москві отримало підозрілі конверти
http://external.polskieradio.pl/files/fe3cfb4f-70e4-4e0a-a55f-a913a644b5a3.file

Посольство Польської Республіки у Москві отримало підозрілі конверти

Дипустанова отримала два конверти з порошком. Після перевірки виключено загрозу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

«Підтверджую інформацію, що Посольство РП у Москві сьогодні отримало посилки, які могли становити загрозу; після їх перевірки цю загрозу виключено», – інформує директор прес-бюро Міністерства закордонних справ Польщі Артур Льомбарт.

Як раніше повідомляв російський портал Gazeta.ru, у середу польське посольство отримало два підозрілі конверти, в яких знаходився порошок невідомого походження. Про це поіфнормували працівники посольства. «Невідомі прислали до Посольства Польської Республіки у Москві два конверти з неідентифікованим порошком всередині», – написав портал Gazeta.ru. «Я підтверджую отримання листів, які могли становити потенційну загрозу, але після перевірки таку загрозу виключено», – заявив Артур Льомпарт.

Нагадаємо, в лютому цього року кілька посольств іноземних держав, в тому числі Польщі, отримало листи з пізодрілим порошком, який згодом виявився засобом від комах. На конвертах були вказані дані депутата Державної Думи Сєрґєя Зєлєзняка.

PAP/Я.С.