Президентська пара звернулася до поляків з нагоди Різдва
Скрін зі сторінки https://www.prezydent.pl/Володимир Прядко

Президентська пара звернулася до поляків з нагоди Різдва

Різдвяні привітання президентської пари разом із відео опублікували на веб-сайті Канцелярії президента, а також у соціальних мережах. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

«Нехай це буде час відпочинку – спокійного, безпечного, серед близьких, аби взаємна доброта допомогла нам подолати коронавірус» – говорять президент Анджей Дуда та його дружина Агата Корнгаузер-Дуда у своїх різдвяних привітаннях, опублікованих в Інтернеті.

«Пані та панове, шановні краяни! З нагоди Різдва прийміть мої найкращі побажання міцного здоров’я та щастя у ваших домівках», – сказав президент Анджей Дуда на відео.

«Нехай це буде час відпочинку – спокійний, безпечний, серед наших близьких. Нехай усіх нас супроводжує радість за те добро, яке ми отримуємо, і за те добро, яким ми ділимося з іншими», – підкреслив він.

«Перш за все, ми бажаємо вам, щоб труднощі, страхи та обмеження, пов’язані з пандемією, якомога швидше закінчилися. Щоб ми у ці свята навіть на мить забули про всі ці турботи», – підкреслила перша леді Агата Корнгаузер-Дуда.

«Ця взаємна доброта допоможе нам перемогти коронавірус. Нехай ця перемога змусить нас оцінювати і плекати те, що у нас спільне», – сказав президент. «Особливо у ці святкові дні ми думаємо про себе як про спільноту, де нікого не забувають», – додала перша леді.
«Ми пам’ятаємо про тих земляків, які потребують нашої підтримки, і про тих, хто сьогодні дуже далеко», – звернувся президент.

Перша леді також тепло привітала поляків за кордоном. «Ми бажаємо вам, щоб наші різдвяні традиції зробили Польщу ще ближчою до ваших сердець. Нехай прекрасні польські різдвяні колядки, що співаються у ваших будинках, свідчать про багатство польської культури», – сказав президент.

«Шановні панство, ми бажаємо вам, щоб наступний, 2021 рік, був успішним для всіх вас. Ми впевнені, що він буде кращим за старий і що ми разом подолаємо всі виклики. Нехай ця надія і добрі думки не залишать вас як зараз, так і протягом усього нового року!» – підкреслив президент.

«Веселих свят!» – цими словами президентська пара завершила свої побажання.
PAP/В.П.