Прикордонники Нижньої Сілезії викрили злочинців, які перебували у розшуку
https://glavcom.ua/img/article/4501/21_main.jpg

Прикордонники Нижньої Сілезії викрили злочинців, які перебували у розшуку

На протязі тижня, що минув (7.05-13.05) співробітники Надоджанського відділу держприкордонслужби РП (Nadodrzańskiego Oddziału Straży Granicznej) виявили сімох громадян Польщі, яких розшукували правоохоронні органи. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на InPoland.

Зокрема, прикордонники встановили та затримали правопорушника, який знаходиться у розшуку за вчинення декількох кримінальних правопорушень. Чоловік розшукувався аж десятьма так званими ордерами на арешт “listami gończymi”. Громадянин Польщі підозрюється, серед числа інших правопорушень, у вчиненні злочинів, передбачених відповідними статтями КК РП «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Наразі затриманого чоловіка передано співробітникам Нацполіції Польщі. Наступні 18 місяців злочинець проведе за гратами в арешті.

Решту затриманих працівниками СГ чоловіків, також, є громадянами Польщі у віці від 31 до 50 років. У випадку одного із затриманих було замінено йому ув’язнення на зобов’язання сплати накладених штрафів. Решта 6 осіб після підготовки документації відправили в найближчий центр ув’язнення. В каталозі злочинів, за які були видані ордени на арешт, зокрема: шахрайство, крадіжки, тілесні ушкодження або шкода здоров’ю, водіння під впливом алкоголю або під впливом наркотичних засобів і зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин.

Джерело: Nadodrzańskij Oddział Straży Granicznej