Проживання в Польщі, соціальна допомога, доступ до ринку праці – інформаційна зустріч для біженців з України
Фото зі сторінки: forummigracyjne.org

Проживання в Польщі, соціальна допомога, доступ до ринку праці – інформаційна зустріч для біженців з України

Фонд «Польський міграційний форум / Polskie Forum Migracyjne» та Товариство правової допомоги /  Stowarzyszenie inerwencji prawnej запрошують взяти участь у інформаційній зустрічі, присвяченій темі спецзакону, котрий регулює перебування то доступ до послуг громадян України, які прибули до Польщі після 24 лютого 2022 року. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Для участі обов’язково зареєструватись через форму на сайті: forummigracyjne.org. Записи триватимуть до понеділка 28 березня до 12.00 години.

У зустрічі можуть взяти участь тільки зареєстровані особи. Якщо учасник плануєте прийти з сім’єю чи дітьми, їх також треба зареєструвати.

Зустріч передбачає:

з 9.00 до 10.30 – інформаційна частина у форматі «лекція та питання/відповіді». Будуть порушені питання видів дозволів на проживання, які отримують біженці з України у Польщі; який доступ до соціальної допомоги матимуть такі особи; який доступ до ринку праці матимуть такі особи; питання опіки над дітьми, довіреної батьками, які залишилися в Україні, та як можна її регулювати

З 10.30 до 12.00 відбуватимуться індивідуальні консультації.

У приміщенні буде можливість безплатно зробити фотограіфії для документів

Місце: Campus Google w Centrum Praskie Koneser, Plac Konesera 10, Варшава.
Карта: goo.gl

Зустріч проводитиме Віктор Троян – спеціаліст із питань легалізації перебування, співробітник Фонду Polskie Forum Migracyjne.

Більше інформації на сторінці у facebook.