Приліт АН-225 «Мрія» до Польщі транслюватимуть он-лайн

Приліт АН-225 «Мрія» до Польщі транслюватимуть он-лайн

У вівторок, 14 квітня, приземлення найбільшого транспортного літака у світі АН-225 «Мрія» можна буде спостерігати он-лайн. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Варшавський аеропорт ім. Ф. Шопена планує показати в он-лайн режимі приземлення українського літака АН-225, який доставить з Китаю медичний вантаж. Це пов’язане з неабиякою цікавістю зі сторони простих громадян до цієї події. Трансляція буде вестись на фейсбук-сторінці аеропорту.

 Через розпорядження міністра здоров’я у зв’язку з епідемією коронавірусу та введені обмеження спостерігати за приземленням, не отримавши штраф буде не простою задачею Поліція вже поінформувала, що буде стежити у цей час, як люди дотримуються карантинних обмежень, та не збирається робити якихось поблажок.

В прес-службі аеропорту повідомили, що будуть намагатися компенсувати цікавість людей інтернет-трансляцією. В той же час, аеропорт утримується від інформування про час прильоту українського гіганта.

З неофіційної інформації відомо, що приліт «Мрії» очікується о 9.30.

Нагадаємо, український транспортний літак АН-225 зафрахтований польськими фірмами  на чолі з KGHM для перевезення 400 тонн медичного вантажу з Китаю. Раніше до Вроцлава та Варшави вже прилітали український та російські АН-124 «Руслан» які доставили засобі індивідуальної охорони, медичні маски, рукавички, комбінезони.

Фото: 5.ua