Щойно приїхав до Польщі, потрапив під колеса авто: українець у лікарні

Щойно приїхав до Польщі, потрапив під колеса авто: українець у лікарні

Житель Рівненщини приїхав до Польщі на заробітки, але  потрапив у серйозне ДТП. Його збила машина. Постраждалий отримав важкі травми та знаходиться у лікарні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як стало відомо нашому порталу, 30 червня біля 23:00, українець потрапив у серйозну дорожньо-транспортну пригоду. 19 річний українець їхав на заробітки в Польщу. Автобус, в якому він їхав зупинився біля містечка Głogów Malopolski, що поруч Жешува. Вірогідніше за все, юнак вирішив перебігти дорогу у недозволеному місці та потрапив під колеса авто.

Поліція повідомляє, що за попередньою інформацією, пішохід перебігав у недозволеному місці проїжджу частину зліва на право, дивлячись відповідно напрямку руху авто. Юнак не мав світло відбивних елементів. Автомобіль «Мітсубіші» їхав у напрямку міста та збив українця. За кермом знаходився 26-річний поляк. Алкотест показав відсутність алкоголю у водія. Натомість відносно пішохода інформація перевіряється, інформує надком. міської поліції  Жешува Адам Шелонг.

З серйозними травмами – перелом хребта, травмою голови він потрапив до шпиталю у Жешуві, де йому зробили операцію. Зараз життю українцю нічого не загрожує.

В справі ведеться слідство.

Родина юнака збирається забрати його до України та збирає кошти на лікування хлопця.