Шльонск зіграв в нічию з Легією

Шльонск зіграв в нічию з Легією

Підопічні Вітезслава Лавічкі у трійці лідерів чемпіонату після 3 туру. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Легія наразі є останнім польським колективом, який ще зберігає шанси на потрапляння до основної стадії Ліги Європи, але це аж ніяк не зменшує шквалу критики на їх адресу від вболівальників та журналістів. І це не дивно, вже на протязі двох років столична команда перебуває в кризі, лавіруючи з одного крутого піке проблем до іншого. Вже давно не простежується вивірений стиль гри. Не стало вирішенням накоплених проблем і призначення нового головного тренера Александра Вуковича, який прийшов на зміну скандальнозвісному португальському наставнику Рікарду Са Пінто. Саме Рікарду випровадив з команди теперішнього лідера Шльонска Кшиштофа Мончинського, для якого тепер матчі з Легією стали принциповішими за будь-які інші.

Матч у Варшаві почався з атак гостей, що було досить несподівано, оскільки Вітезслав Лавічка пропагує захисний стиль гри.  З перших хвилин на полі з’явився іспанець Ерік Експозіто. Не відомо, чи то був аванс за вирішальний гол у минулій грі, чи то за тиждень іспанець налагодив взаємодію з партнерами на полі і за його межами. Ерік непогано грав спиною до воріт, відігруючи партнерам, але забити йому не вдалося.

Після незатяжної хвилі активності Шльонска, ініціативу перехопила Легія і не відпускала її до фінального свистка, деколи дуже небезпечно загрожуючи володінням Матуша Путноцьки.