Шок! В одному з вроцлавських будинків знайшли мумію

Шок! В одному з вроцлавських будинків знайшли мумію

Муміфікований труп жінки був знайдений в одній з квартир у Вроцлавському районі Надодже, повідомляє прокуратура. Тіло було покрито сіллю і загорнуте в сувій тканини. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Про моторошну знахідку інформує «Gazeta Wrocławska». Рештки муміфікованого тіла були знайдені правоохоронними органами в одній із квартир неподалік площі Шташіца, що в районі Надодже. Звичайний обшук квартири не обіцяв нічого подібного, натомість прокуратура розслідуватиме справу, яка радше схожа на сюжет з фільму жахів.

Поліція підозрює, що старша жінка померла природною смертю у своєму помешканні, проте родичі не повідомили про смерть відповідні служби і не проводили жодних поховань. А все заради того, аби мати можливість отримувати пенсію покійної.

Знайти тіло вдалося лише завдяки тому, що син померлої жінки помер у лікарні. Інших родичів не було, тож спеціальним службам довелося провести огляд помешкання, в якому проживав чоловік. Очевидці зазначають: замуміфіковане тіло було настільки вправно “законсервоване” й оброблене, що в квартирі не було чути абсолютно жодного постороннього запаху. Експерти визнають, що тіло в такому стані могло пролежати в квартирі навіть 5 років.