Сілезьке воєводство:  підлітки вели пряму трансляцію в інтернеті, де …  самі собі різали вени!
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/07/3-11.jpg

Сілезьке воєводство: підлітки вели пряму трансляцію в інтернеті, де … самі собі різали вени!

Сілезьке воєводство: за один крок до трагедії. Підлітки вели пряму трансляцію в інтернеті, де … самі собі різали вени! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Батьків та підлітків закликають бути особливо пильними, зважаючи на небезпечні «ігри», які ширяться соціальними мережами. Дуже небезпечна ситуація склалася в одному з міст Сілезького воєводства. Підлітки в мережі транслювали у прямому ефірі спробу самогубства.

— Триває пряма трансляція, все свідчить про те, що може статися самогубство”, — таку новину а в п’ятницю ввечері (13.07.2018) отримало Управлінням міжнародного співробітництва поліції (Biuro Międzynarodowej Współpracy Policji KGP) від оператора одного з іноземних інтернет-порталів. Підлітки запланували, а пізніше показали, як правильно різати вени. Передачу в режимі онлайн дивилися інші користувачі.

Особисті дані школярок були швидко встановлені, а також IP та ID адреса пристроїв, з яких велася трансляція — як, згодом виявилося, що ці небезпечні “ігри” відбуваються в одному з міст Сілезького воєводства.

Після прибуття за вказаною локалізацією, поліція виявила двох підлітків, одна з яких мала 11 років, а друга — 12. Внаслідок небезпечних “забав” дівчата отримали рани на зап’ястях, а молодша, також — на животі. На щастя, порізи були поверхневими, що не становили небезпеки для життя дітей.

У квартирі, де відбулася ця відео-трансляція перебував батько однієї з дівчат. Він був здивований цілою ситуацією, що склалася, сказав, що час від часу дивиться в кімнату його дочки і перевіряє, що роблять підлітки, але не помітив нічого тривожного.

Поліція закликає батьків бути пильними та стежити за тим, що діти роблять в онлайні! На щастя, дана ситуація не закінчилася трагедією, але ми не знаємо, що станеться, якщо не буде вчасної реакції оператора порталу та відповідних дій з боку поліції …

Поліція застерігає батьків про небезпечну гру в соцмережах серед підлітків, яка доводить дітей до самогубств.

Ми склали для вас список ознак, за якими можна зрозуміти, чи входить ваша дитина до подібної групи смерті. Насправді їх, звичайно, набагато більше. Пропонуємо вам прочитати основні:

Підліток увесь час хоче спати, хоча лягає вчасно.

Ви помічаєте, що він був активний в соціальних мережах о 4-6 годині ранку.

Підліток перестає нормально харчуватися. Запевняє, що він «товстий».

Весь час малює метеликів і китів.

З кухні раптом пропадає ніж.

На руках вашої дитини з’являються порізи.

На руках і ногах підлітка з’являються малюнки у вигляді шрамів.

У списку його контактів в Skype з’являються невідомі вам люди з «фашистськими» прізвищами на кшталт «Рейх».

Ваша дитина захоплюється розгадуванням сатанинської символіки.

Джерело: “Еска” Вроцлав