Спецоперація поліції як у фільмі «Breaking Bad»
https://d-pt.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/1d/d3/5b72bef42b076_o,size,1068x623,crop,0.0656x0.0565x0.8640x0.6716,q,71,h,2d52b9.jpg

Спецоперація поліції як у фільмі «Breaking Bad»

Зловмисники у гаражі продукували наркотики з дуже високим ступенем “чистоти”! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

А почалося все досить невинно, в автівці мешканця Сілезького воєводства була виявлена марихуана. Великі ж неприємності почалися, коли в гаражі, орендованому одним із затриманих, було виявлено ще кокаїн, вартістю близько 400 000 злотих та обладнання для виробництва наркотиків.

29-річного чоловіка з Забжа і його 26-річного спільника з Битом’я було затримано в місцевості Битом (Bytom). У автомобілі зловмисників було вилучено марихуану, а у гаражі, орендованому одним із затриманих чоловіків, було виявлено ще більшу кількість марихуани, а також кокаїн, з якого можна було отримати до 10 000 торгових доз.

На чорному ринку вартість самого кокаїну оцінюється в 400 000 злотих. Як підкреслюють представники з прес-служби поліції, препарат мав дуже високий ступінь чистоти.

Під час детального обшуку гаража, також виявлено кілька десятків кілограмів хімікатів та обладнання, яке використовується для виробництва синтетичних наркотиків. Хімічні речовини зберігалися в пластикових бочках і каністрах.

Слідчі відправили зразки “товару” на експертизу, яка в подальшому встановить, які саме наркотики або допалячі могли бути отримані з хімічних речовин, що знаходилися в гаражі. Затримані чоловіки вже почули звинувачення у виготовленні, зберіганні та дистрибуції великої кількості наркотиків. Вони зараз перебувають під вартою. Такий злочин карається позбавленням волі на термін до 10 років.

Джерело: прес-служба Сілезької поліції