Такого ще не було! У липні можна буде побачити акробатичне шоу «Чотири елементи»
https://inpoland.net.pl/wp-content/uploads/2018/03/imgonline-com-ua-Resize-bhNlmACQQU5ODH-660x365.jpg

Такого ще не було! У липні можна буде побачити акробатичне шоу «Чотири елементи»

Такого ще не було! У липні можна буде побачити акробатичне шоу «Чотири елементи» при Вроцлавському мультимедійному фонтані. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Акробатичний виступ на Перголі (Pergoli) у Вроцлаві стане хітом і найбільшою атракцією цього сезону фонтанів. Всього відбудеться 20 20-хвилинних виступів. Танцюристи покажуть свою майстерність у воді та в повітрі. Весь перформанс пройде всередині фонтану.

Акробатичний театр Оцелот та Музейний фонтан Вроцлава підготують акробатичну виставу «Чотири стихії». Весь спектакль буде заснований на відомих фонтан-шоу під назвою «Four Elements» («Cztery Żywioły)».

— Сцена стоятиме у самому фонтані. Ціле шоу відбудеться всередині. Артисти будуть гармонійно рухатися в такт води, що пульсуватиме з фонтанів. Перформанс буде релаксувати глядачів, тому все відбуватиметься в самому центрі фонтану”, — підтверджує Юстина Стециво з Hali Stulecia. Музика та вода, що танцює будуть чудовими художніми доповненнями до виступу артистів.

Танцюристи у повітрі

— Перш за все, ми поринемо в захоплюючий світ, красивий за своєю природою, а також побачимо красу, яка є і в людині. Справжнє бажання людей є в тому, щоб бути з собою та зі світом в гармонії. Людина буде співпрацювати з основними елементами природи, такими як вода, вогонь та повітря. Людина буде літати, як птах у небі. Мова про повітряну акробатику. Балет і танці на висоті, а також танці у воді, танці з вогнем, краса людського тіла в русі”, — розповідає про плановий виступ художник-директор Театру Оцело Беата Заяч.

Сама група «Оцелот» вже має великий досвід на світовій арені.

— Нижня Сілезія — наша база, тут ми тренуємо молодь з Вроцлава, Легниці, Злотория та Любіна. Це наша база, і артисти походять в основному звідти, але не тільки. Фундація готує молодих осіб до найбільших акробатичних виступів у світі”, — говорить Беата Заяч.

Розклад шоу та квитки

Спектакль у Вроцлавській Перголі відбудеться з 11 до 14 та з 16 по 21 липня. Кожного дня ми побачимо два шоу о 21:30 і 22:30.

На акробатичне шоу вхід платний. Квитки коштують 12 злотих. КВИТКИ можна придбати тут: https://bit.ly/2KvXeSF.