Таємниче зникнення Влада Щура у Вроцлаві: нові деталі

Таємниче зникнення Влада Щура у Вроцлаві: нові деталі

Батьки Влада Шура, які приїхали до Вроцлава після зникнення їхнього сина, впізнали його на записах моніторингу з району острова Тамка, де востаннє бачили юнака. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Сьогодні батьки нам підтвердили, що на показаних їм поліцейських записах моніторингу з регіону Тамка вони впізнали свого сина, який з невідомих причин скочив у річку Одра. Пізніше він більше не з’являється на березі, а в тому місці було знайдено його взуття та мобільний телефон.

Відео з камер відеонагляду, де помітили Влада, ще вчора, 18 червня, показали батькам. Сьогодні цю ж інформацію підтвердили нам у Вроцлавській поліції. Проте тіло хлопця досі знайдено не було. Тому пошуки Влада тривають.

Нагадуємо, у Польщі в суботу, 13 червня, за дивних обставин зник українець Влад Щур. Востаннє його бачили у Вроцлаві вранці суботи, а напередодні вночі він гуляв на вечірці біля острова Тамка. Правоохоронці не виключили, що хлопець міг потонути. Однак пошукова операція поліцейських, пожежників і водолазів на річці Одер не принесла результатів.

До Вроцлава приїхали батьки юнака, які оголосили винагороду в розмірі 5 тис. доларів за достовірну інформацію про місцезнаходження їхнього сина.