Трагічне нічне ДТП в Нижній Сілезії: загинуло 3 молодих людей!
https://imgclf.112.ua/original/2016/10/14/265064.jpg?timestamp=1476442870

Трагічне нічне ДТП в Нижній Сілезії: загинуло 3 молодих людей!

Сьогодні, о 04.00 годині, на автодорозі № 381 в напрямку Клодзько — Валбжих, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, протаранив вантажівку, з’їхав у кювет і зіткнувся з електричним бар’єром. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Cьогодні, (15.06.2018) о 04.00 годині, на автодорозі № 381 в напрямку Клодзько — Валбжих, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, протаранив вантажівку, з’їхав у кювет і зіткнувся з електричним бар’єром. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Нижньосілезького воєводства.

Керманич та двоє його пасажирів від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Всі місцеві жителі. Ще двох пасажирів із травмами різного ступеня важкості доставлено до найближчої лікарні.

Наразі тривають слідчі дії. Призначені експертизи, за результатами яких буде встановлено всі обставини і причини смертельної ДТП. Слідчими відкрито кримінальне провадження за відповідними статтями КК Польщі (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Досудове розслідування триває.

У місцевості Нова Руда (Nowa Ruda) в напрямку Клодзко — Валбжих введено човниковий рух. Внаслідок ДТП загинуло троє молодих осіб, а ще 2 — потрапили до лікарні. Аварія сталася внаслідок зіткнення пасажирського автомобіля з вантажівкою, за кермом якої знаходився громадянин Чехії.

Близько 4:00 за невідомими причинами водій легкового автомобіля з’їхав на протилежну смугу та протаранив вантажівку, після чого врізався у електричний бар’єр.

В результаті аварії загинуло троє молодих людей, а двоє — потрапили до лікарні.

— На місці проводиться розслідування”, — пояснює інспектор Віолетта Мартушевська з поліції у Клодзко.

Невідомо, як довго триватимуть ускладнення в дорожньому русі на цій ділянці автостради.

Джерело: Нижньосілезьке управління національної поліції Польщі