У Дзєржонуві діти та молодь можуть безкоштовно обстежити свої зуби

У Дзєржонуві діти та молодь можуть безкоштовно обстежити свої зуби

Діти та підлітки зможуть безкоштовно перевірити зуби. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

DENTOBUS — це повністю обладнаний стоматологічний кабінет, який має спеціальне електронне кероване стоматологічне крісло, точковий рентгенівський набір та необхідний стоматологічний інструмент. Він включає в себе загальні та профілактичні заходи гігієни ротової порожнини для дітей та підлітків, віком до 19 років: в т. ч. навчання чищення зубів, лакування, періодичні огляди та лікування карієсу.

DENTOBUS можна буде відвідати на парковці біля будівлі Starostwa Powiatowego за адресою: вул. Świdnicka 38, з 9.00 до 15.00 кожного понеділка та вівторка серпня:
5-6 серпня,
12-13 серпня,
19-20 серпня,
26-27 серпня.

Для обстеження не потрібно попередньо записуватися, достатньо буде просто прийти до “Дентобусу” і на місці заповнити необхідні бланки, — повідомляє www.radiowroclaw.pl.

ВАЖЛИВО: Умовою надання пільг є прихід дитини з батьками чи законними опікунами або згода батька чи законного опікуна. А також потрібна письмова згода на надання послуг (разом із документом, що підтверджує особу, наприклад, посвідчення особи, паспорт, водійські права та ін.). Цей документ можна заповнити на місці або її можна отримати в офісі PCPRiOZ в м. Dzierżoniów, ul. Piastowska 1.