У Гребенному на кордоні зловили українця, якого розшукували за несплату штрафу

У Гребенному на кордоні зловили українця, якого розшукували за несплату штрафу

Громадянині України затримали під час перетину кордону, адже його вже розшукували польські слідчі. Чоловік злегковажив тим, що мав заплатити у Польщі великий штраф. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Але тепер йому це точно доведеться зробити: 77-річного українця, якого розшукували польські служби, було затримано в понеділок, 3 червня, співробітниками Надбужанського відділу прикордонної служби в Гребенне.

Старший чоловік цього дня саме приїхав до Польщі. Тут його й затримали, адже виявилося, що він був розшукуваною особою в польській судовій системі у зв’язку з несплатою високого штрафу, — інформує www.kronikatygodnia.pl.

Як виявилось, чоловік мав при собі чималу суму готівки. Тож одразу на місці він заплатив 20 тисяч злотих, після чого правоохоронці дозволили йому продовжити свою подорож.

Викриття осіб, яких вимагає система правосуддя, є результатом виконання діяльності, призначеної правоохоронними органами, і є однією з завдань прикордонників. NOSG виконує це завдання головним чином на прикордонних переходах — як автомобільних, так і повітряних, а також поза ними, під час поточних перевірок — повідомляє Даріуш Сєніцкі, представник NOSG.